Agraiments Festival Final Curs i Festa Iguana

Benvolguts pares i mares,

Des de l’AMPA de La Ginesta us volem agrair la vostra col·laboració en el dia del festival de final de curs. Amb les vostres consumicions a la barra de bar organitzada per l’AMPA i amb la col·laboració dels alumnes de 4rt ESO, s’han aconseguit uns beneficis de 315€ que s’aportaran al viatge d’intercanvi.

Esperem que la novetat del got personalitzat per a reduïr la quantitat de residus i tenir un record de l’escola hagi estat del vostre agrat. Ha sigut una iniciativa per continuar amb les accions de l’AMPA de promoure les 3R’s (Reduïr, Reutilitzar i Reciclar).

En relació a la festa a l’Iguana esperem que hagueu gaudit molt! Vàrem intentar millorar en quan a la llum a les taules, el repartiment de menjar als nens i a les taules dels pares, i a disposar de més temps pels balls de Zumba. Aprofitem també per agrair les aportacions en el sorteig de Iguana, Grup Tibu-ron, Solifemar i Opticalia Castelldefels.

Per continuar millorant en totes les activitats que es promouen des de l’AMPA hem creat una enquesta de valoració per rebre els vostres comentaris. Esperem les vostres respostes fins a final de Juliol. Gràcies!

Us desitgem un bon estiu, fins el 12 de Setembre!

AMPA La Ginesta