La Ginesta Beach Party

Ja arriba el final de curs, i com es tradicional acomiadarem el curs escolar amb el festival d’estiu a l’escola i posteriorment la festa final. Aquest any, com ja es va informar per correu, el dia escollit es el dissabte 22 de Juny.

Pel festival de final de curs aquest any tornem a repetir el muntatge de la barra de begudes per refrescar-nos i també col·laborar amb el viatge d’intercanvi ja que tots els guanys es destinaran per aportar fons per aquest viatge. Hi haurà una sorpresa aquest any que esperem us agradi 🙂

El festival serà gravat per un equip professional perquè gaudiu de l’actuació en directe dels vostres fills i tingueu un record en una gravació d’alta qualitat. Recordeu fer la reserva de la vostra copia amb la tutora del curs abans d’aquest divendres.

La festa de final de curs es durà a terme a continuació del festival al Iguana Sitges (Passeig Marítim, 234 – al costat pont del Poal). Us recordem que les polseres es poden adquirir a secretaria de l’escola fins aquest divendres dia 14. No espereu a l’últim dia!

Gràcies a tots per la vostra col·laboració!

AMPA La Ginesta