Nova equipació escolar / esportiva

Benvolgudes famílies,

Us informem que pel proper curs 2019/20 hi ha novetats en l’equipació escolar / esportiva. Tal i com us han informat des de l’escola, la nova equipació s’haurà d’encarregar a l’escola els dies 3 i 4 de setembre amb el següent horari:

  • Matí: de 10:00h a 13:30h
  • Tarda: de 16:30h a 19:00h

El nou proveïdor de la roba estarà present per recollir les comandes. Hi haurà mostres de les diferentes talles de cada peça per poder provarles als vostres fills. L’equipació estarà formada per: xandall (jaqueta + pantaló llarg), samarreta de màniga curta i màniga llarga, pantaló curt i per les classes d’infantil (P3, P4 i P5) també hi haurà disponible bata amb botons (amb una bosseta de regal).

Us recordem que l’adquisició de l’equipació escolar no és obligatòria, però si es MOLT recomanable per totes les sortides i colònies. El disseny és semblant a l’actual per tant la direcció de l’escola es coneixedora que durant una temporada hauran de conviure els dos models d’equipament alhora

Us deixem unes imatges del disseny acordat, a falta d’afegir el logo de l’escola.

La fulla de comanda que estarà disponible els dies 3 i 4 de setembre amb els preus unitaris de cada peça és la següent:

Les comandes s’hauran de pagar en efectiu en el mateix moment de fer-les (us agrairem portar import exacte), i la recollida de l’equipament és farà a l’escola un mes, aproximadament, després d’haver realitzat la petició. Si alguna familia no pot fer la comanda de la roba els dies 3 i 4 de setembre, podrà fer-ho el divendres 14 de setembre a l’AMPA de 16:30h a 18:00h. Si durant el curs escolar, algú vol adquirir l’equipació escolar, posseu-vos en contacte amb el AMPA.

Gràcies per la vostra col·laboració i us dessitgem un bon estiu!

AMPA La Ginesta