L’AMPA – què fem?

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) representa a les famílies d’alumnes de l’escola amb l’objectiu de promoure la participació i col·laborar en les activitats educatives del centre. L’ AMPA és una entitat sense ànim de lucre i, per tant, no cerca cap mena de benefici material o econòmic.

L’AMPA La Ginesta forma part activa de la Coordinadora d’AMPAS de Castelldefels, la qual cosa ens dona la oportunitat que els nostres fills participin a totes les activitats lúdiques, esportives, culturals, solidàries i mediambientals del nostre poble.

Des de l’AMPA us animem a fer-nos arribar els vostres suggeriments, idees, reclamacions i inquietuds respecte a qualsevol tema relacionat amb la nostra tasca. Per la comunicació he establert uns delegats de cada classe. Ho podeu fer a través dels delegats de classe, o bé per correu electrònic a l’adreça ampalaginesta@hotmail.com.

També ens podreu trobar l’ultim divendres de cada mes al nostre local de 16:00h a 18:00h i dispueu del formulari de contacte en aquesta web.