Projecte Pit-Roig – Aportació de l’AMPA

A part de la participació solidària amb la Marató de TV3, l’AMPA sempre ha col.laborat fent donacions a altres ONG. Aquest any, durant l’Assamblea de anual de socis es va decidir contribuïr amb el PROJECTE PIT-ROIG de l’escola.

El Projecte forma part d’un conjunt d’accions d’intracicle fomentats per l’escola La Ginesta. És un projecte solidari per ajudar les persones més necessitades, i especialment, la infantesa. Aquesta activitat, té per objectiu fer una guardiola conjunta entre diverses classes. Després es decideix comprar aliments de primera necessitat i donar-los a alguna ONG de la nostra població. Aquesta dinàmica reforça el conjunt d’activitats de gran-petit que es fa a l’escola.

Així doncs, el passat divendres dia 31 de maig per la tarda, els representants de pares i mares de l’escola van repartir, en monedes, un total de 180€ entre les 6 guardioles del Pit-Roig. Us animem a fer la vostra aportació abans de que aquesta setmana s’obrin les guardioles de les classes per fer el recomte final.

 

AMPA La Ginesta